Гипсарски и Молерофарбарски Услуги Скопје

Изведби од гипс картон, Молерофарбарски услуги, Кречење, Изработка на Фасади

Јавете се на 076 643 763

Молер, Гипсер, Фасадер Скопје

Гипс картон ѕидните облоги значително ја зголемуваат топлотната и звучна изолација на објектот. Гипс картонот овозможува повеќе варијации како преградни ѕидови и ѕидни облоги, лајсни, спуштени плафони, опшивки, разновидни декоративни елементи и завршни работи. Декорациите од гипс картон и цемент се одличен избор за надворешно и внатрешно уредување на простории. Освен по дебелината и акустичните својства, ѕидовите од гипс-картон се разликуваат и по видот на плочите од кој се изработуваат. Одредени парчиња на мебел можат да бидат заменети со декоративни полици од гипс картон.

Изведби од Гипс Картон

Дизајнерски можности кај ѕидовите од гипс-картон се неограничени. Постои можност за висинско подесување односно креирање на различни нивоа на спуштени тавани и можност за вградување на различни расветни тела. Стиропор термоизолационите фасади се нанесуваат брзо и лесно, овозможувајќи значителна термо-изолациона и енергетска заштита на објектот.

Топлина во зима и свежина во лето, термофасадните системи гарантираат удобно живеење и при најекстремните температури истовремено овозожувајќи значителна заштеда на се повисоките енергетски сметки. Стиропор термоизолационите фасади се нанесуваат брзо и лесно, овозможувајќи значителна термо-изолациона и енергетска заштита на објектот. Во една зграда, фасадата е најважната карактеристика од дизајнерска гледна точка. Фасадата ги поставува естетскиот елемент и тонот на структурата. Фасадите обезбедуваат заштита и удобност од елементите со енергетска ефикасност на нивното влијание. За целосно решение за вашите фасади може да ви помогне нашиот тим на експерти.

Гипсарски и Молерофарбарски Услуги Скопје

Вршиме секаков вид на:

  • Гипсарски, изведба на гипс-картон
  • Молеро-фарбарски / кречење
  • Фасади, изведба на фасади

Молерај, глетување, гипсерај, молерофарбарски услуги, фасади, гипс картон, глетовање, кречење, спуштени плафони, крпење и обшивки на врати и прозори, ABRIB (лепак мрежа), преградни ѕидови, облоги, плафони, шанкови, сводови, стиропор изолација. Проверете го нашиот вебсајт наменет за продажба и монтажа на Соларни Панели МК.