Контактирајте не

Контакт Инфо

Поврзете се со нас преку телефон или преку веб-формуларот

Веб Формулар

Веб формуларот е привременто вон-употреба. Контактирајте не преку емаил.

Контакт Адреса и Телефон

Јавете се сега 071 695 247

Молер, Гипсер, Фасадер Скопје
Јосиф Ковачев 5
Скопје 1000, , Северна Македонија